۱۳۸۸ آذر ۲۲, یکشنبه

پس از داوود محمدي، احدچگيني نيز توبه نامه خود را تقديم كبودوند كرد


چهره هفته احد چگيني- توابي از جنس اصلاح طلبي ابن الوقت!(تصوير بدون سيبيل مربوط به دوران اصلاحات است!)

پس از قبول توبه نامه داوود محمدي كه هوس ورود به مجلس او را به هواداري از مهدي كروبي كشانده بود اما حوادث بعد از انتخابات باعث شد كه وي طي مصاحبه اي با صدا و سيماي قزوين زير سوال بردن تلويحي كروبي و براي شركت چند باره در انتخابات مجلس مجبور به نوشتن توبه نامه و اظهار ندامت شود، احد چگيني دبير حزب اعتماد ملي در قزوين نيز طي ندامت نامه اي به شكل تلويحي از گذشته خود ابراز ندامت كرده و آمادگي خود را براي هرگونه همراهي با نيروهاي هوادار دولت ابراز كرده است.

به نظر مي رسد احد چگيني كه به دليل ريشه «كرد» خود در شوراي پيشين راه يافته بود و در آن دوران با توجه به فضاي دوم خردادي جامعه خود را عنصري اصلاح طلب نشان مي داد اكنون براي ورود به شوراي آتي شهرخود را اماده مي كند به خصوص اينكه -بر خلاف دوران خاتمي- او در اين روزها در وبلاگ خود سعي مي كند در راستاي شركت درانتخابات شوراي شهر بيشتر از شهر و كاستي هايش بنويسد تا آن شعرهاي تند و تيزي كه عليه نيروهاي به قول خود او ضد اصلاحات مي سرود.
احد چگيني كه دردوران اصلاحات خطاب به نيروهاي ضد اصلاحات و ضد 18 تيرمي سرود(نقل از وبلاگ وي):صد ناله را گيرم گرفتي چه مي كني با چشم خيسم! اين روزها مي سرايد:یا دلم مشهده یا قُم،حرم معصومه... توی این شلوغیا آدم چقد آرومه !...
وي كه در دوران اصلاحات 18 تير و آشوب هاي خياباني را اعتراض فرهيختگان مي دانست و نه فتنه! بر خلاف ان دوران كه نوشته ها و اسنادش موجود است اين روزها و در آستانه انتخابات شورا و مبهم بودن اوضاع اصلاح طلبان نوشته است:کدام شخصیت بغیر از رهبری می توانست انقلاب را از گردنه های پر خطر و صعب العبور که در پس هر صخره ای از آن گرگ فتنه ای خوابیده بود به سر منزل آرام مقصود برساند؟!

چگيني البته از ابتدانيز عنصري اصلاح طلب محسوب نمي شد زيرا جاه طلبي هاي او براي كسب سمت چيزي فراتر از آن است كه وي را در محدوده يك حزب سياسي بگنجاند و ترديدي نيست كه جناح حاكم نيز به خوبي ميداند كه اين توبه سياسي در فضاي كنوني آنچنان كه بايد واقعي نيست و براي احد چگيني كه دوره اي جزو حاميان محمد خاتمي،زماني از حلقه هواداران شيخ قدرت و زماني نيز به ظن موفقيت كروبي جزو حلقه اعتماد ملي بوده است چيزي جز ارضاي ميل قدرت و رياست، مهم نيست ,و اين توبه بيشتر ناشي از احساس انزوا و به حاشيه راندن در دوران حاكميت افراطيون راست است چنانكه احد چگيني در شعر جديدي سروده است:مانده ام در گوشه ی تُنگ بلور...من که دریا هم برایم کوچک است (وبلاگ شعرهاي احد چگينيhttp://www.ahadchegini.blogfa.com/post-86.aspx)
احد چگيني در ابراز ندامت- به زعم خود- راه درست را رفته است زيرا وي پس از اين توبه نامه كه شباهت فراواني به توبه نامه پنهاني داوود محمدي دارد با هيچكدام از افراد شاخص جناح راست تماس نگرفته است بلكه اين ابراز ارادت و توبه نامه را قبل از همه به اطلاع حامد كبودوند رسانيده است(يعني همان كسي كه در مقابل پذيرفتن توبه محمدي از سوي راست علم مخالفت را بلند كرده بود و اعتقاد داشت اين توبه ها واقعي نيست و اكنون نيز چهره اصلي رايحه خوش خدمت در قزوين است).

اين تماس تلفني چگيني بعد از توبه نامه بسيار معنا دار است زيرا كبودوند اولا از اعضاي فعال رايحه خوش خدمت يعني جناح حاكم است و از سوي ديگر عضوي در شوراي شهر! يعني همانجايي كه احد چگيني براي حضور در انجا به تاييد افرادي چون كبودوند هم به شكل غير مستقيم نياز دارد اگرچه به نظر نمي رسد رويكرد جديد اكراد اصلاح طلب نما كه به وقت تنگ آمدن قافيه به تعبير خودشان به «ستون»،«عشق» مي ورزند، مورد قبول راست افراطي استان قرار گيرداما با افزايش اعتراض هاي مردمي جنبش سبز بعيد نيست كه رايحه خوش خدمت براي جذب حداكثري عناصر مايوس اين بار سخاوت نشان دهد چنانكه كبودوند با كشيدن دست محبت بر احد چگيني تا حدودي وي را مورد محبت پدرانه خود قرار داده است.

پيش بيني مي شود طي روزهاي آتي افرادي چون رحيم سركار ،عيسي صفري و... نيز با توجه به ريشه هاي مشترك اصلاح طلب نمايي كه با چگيني دارند به انحاي مختلف تماس هايي با كبودوند (هماهنگ كننده توبه نامه ها)داشته باشند هرچند عيسي صفري قبلا با مهاجرت به تهران اين توبه نامه را به راست مستقر در تهران داده است و سمت مقبول متناسب با آن را نيز دريافت كرده است.

در ذيل مطلبي به قلم چگيني به نقل از وبلاگش از دوران حاكميت اصلاحات را مي آوريم تا ميزان اعتقاد ايشان به ستون انقلاب و روزنامه سلام كه بي ترديد عدم اعتقادش به ستون انقلاب باعث توقيف آن شد را بفهميم و بدانيم چگونه او اعتقاد به رهبري را ملاك و خط قرمز معرفي مي كند اما درهمين يادداشت دوران اصلاحات بر انجام راهپيمايي غير قانوني سالگرد 18 تير كه قطعا مورد تاييد رهبري نبوده است، تاكيد ميكند؟:
تيرماه۱۳۷۸ يادآور يكي از تلخ ترين وقايع تاريخ معاصر ايران است. واقعه اي كه هرگز از حافظه تاريخي اين ملت زدوده نخواهد شد. ۵ سال پيش در چنين روزي دانشجويان دانشگاه تهران در خوابگاه كوي دانشگاه واقع در امير آباد مورد تعرض عده اي با نام كذايي- گروه فشار -قرار گرفتند .پس از توقيف روزنامه سلام عده اي از دانشجويان به نشانه اعتراض به اين كاردر مقابل خوابگاه تحصن كردند كه با دخالت گروه فشارو حمله وحشيانه آنها به خوابگاه تعدادي از دانشجويان و مردم كشته وزخمي شدند اين واقعه از آن لحاظ براي مردم ايران تلخ و گزنده است كه در يك كلام حمله بازو به مغز بود .همانگونه كه سالروز شهادت ۴دانشجوي عزيز در ۱۶ آذر را روز دانشجو نامگذاري مي كنيم كه اتفاقا مورد اقبال عمومي نيز قرار مي گيرد بايد براي احترام به انديشه و تقبيح اين حركت نا بخردانه اين روز را گرامي داشت تا هر نابخردي بداند كه مقام و منزلت انديشه در اين سرزمين كه دانايي و كرامت برتارك تاريخ آن مي درخشد از چه شان و مرتبه اي برخوردار است.عدم صدور مجوز از سوي مراجع ذيربط براي برگزاري مراسم گراميداشت اين حادثه تلخ تاثير چنداني در كوچك جلوه دادن آن ندارد مردم به عمق اين واقعه تلخ پي برده اند اگر نتوانند آشكارا به سوگ اين روز شوم بنشينند در دل كه ميتوانند براي توهين به انديشه و عدم قدرشناسي و تقدير از مغز جامعه -دانشگاه- اشك بريزند . صداي ناله را گيرم گرفتي چه خواهي كرد باچشمان خيسم؟

http://www.ahad-chegini.com/?id=94465715 (چون ممكن است اين دست مطالب به زودي از سوي ايشان پاك شود متن اصلي را آورديم)

۱۳۸۸ آبان ۳۰, شنبه

خبرهاي ناگفته چند هفته اخير استان

چهره هفته: علي انصاري فرزند علي اكبر انصاري از سرمايه داران بويين زهرايي الاصل حامي احمدي نژاد

و موسس بانك تات


  1. در هفته هاي اخير استان قزوين شاهد تحولات سياسي جالب توجهي بوده است اول از همه مساله تغيير استانداركه طيفي از نيروهاي حامي دولت همچون آقاي عباسپور به شدت دنبال استاندار شدن آقاي نجم زاده بودند و براي قطعي كردن آن با همراهي اسلامي(شيخ تاريوردي كه شرح تبديل شدن او از يك توهين كننده به امام خميني به يكي از حاميان احمدي نژاد و تغيير نام به اسلامي در پست هاي قبلي داده شد)به سراغ احمدي نژاد هم رفتند اما پاسخ تلخ احمدي نژاد بر اينكه «اين مسايل به شماها ربطي ندارد!» باعث دلخوري شديد شيخ اسلامي و عباسپور شده است و جالب آنكه طيف حاميان تندروي دولت همچون حامد كبودوند نيز از جمله افرادي بودند كه چندان خرسندي اي نسبت به انتصاب احمد عجم در استانداري قزوين نداشتند اما نظر به لازم الاجرا بودن اطاعت از دولت كودتا مجبورند منبعد اين استاندار جديد را بپذيرند چنانكه كبودوند در پست جديد وبلاگش ضمن اعلام مجدد سرسپردگي به دولت نتوانست جلوي نارضايتي خودش را بگيرد و به شكل ضمني به دشوار بودن كار عجم در قزوين اشاره كرده است.(كبودند در هفته گذشته البته ناكامي ديگري نيز داشت آنجا كه با هماهنگي وي و تحت نام بسيج از رسايي دعوت شد تا به قزوين بيايد و سخناني در تاييد دولت كودتا و هتاكي به منتقدان بر زبان براند اما اين سخنراني بااعتراض شديد دانشجويان و رسوايي مجدد او روبرو شد .كبودند اين موضوع را نيز همچون گذشته با قلب واقعيت و استفاده از احاديث و روايات انتخابي در وبلاگش به گونه اي شرعي ،انقلابي و از همه جالب ترفاتحانه! جلوه داده است).
  2. خبر دوم اينكه راست تندرو كه اين روزها از ابوترابي دل كنده است به شدت مشغول سرمايه گذاري بر دو مهره به نام هاي حسيني و داوود محمدي است.حسيني كه از مسولان (عقيدتي) سياسي سپاه قزوين است عنصري تندرو محسوب مي شود و نامزد راست در انتخابات آتي خواهد بود و محمدي نيز پس از پذيرش توبه نامه سياسي اش و تعهد ضمني مبني بر بازگشت از اصول گذشته و ابراز وفاداري به دولت نظر بخش تندروي راست قزوين را جلب كرده است ديگر گزينه مد نظر اين طيف محسوب مي شود.(طي هفته هاي آتي محمدي مطابق تعهدي مذكور سخناني را در حمايت از دولت در نشرياتي چون آواي تات واحتمالا رايحه خوش خدمت ايراد خواهد كرد.گفتني است رايحه ا ي ها هنوز توبه او را از صميم قلب نمي دانند. همچنين شايان ذكر است صدا و سيماي قزوين در هفته هاي اخير به انحاي مختلف من جمله حضور در نماز جمعه به پخش تصوير داوود محمدي مي پردازد حال آنكه در دوره قبل محمدي به اتهام كذب فساد اخلاقي از دور انتخابات كنار زده شد!)
  3. خبر سوم هم اينكه اينانلو از فعالان اصلي ستاد احمدي نژاد در ستاد انتخاباتي مركزي بويين زهرا و از دوستان نزديك عباسپور نماينده اين منطقه در مجلس حين دريافت رشوه 70ميليون تومان ي دستگير شده است.او اين مبلغ را از يكي از توليدكنندگان و سرمايه گذاران كارخانه اي در منطقه بويين زهرا دريافت كرده است.گفتني است هواداران دولت نظير عباسپور و حامد كبودند تا اين لحظه عادت مرسوم خود در افشاگري و عدالت محوري را با عدم اشاره به اين موضوع موقتا كنار گذاشته اند!

  4. خبر چهارم هم اينكه سرانجام و با شدت گرفتن درج سخنان هتاكانه به افراد و پرداخت مبالغه آميز و كثرت مطالب و مصاحبه هاي تخيلي در نشريه آواي تات،سرانجام نشريه هوادار دولت رايحه مهر تصميم گرفت به گونه اي خاص و براي ترميم چهره هواداران دولت در استان به نوعي از اميد مافي تبري بجويد. (ظاهرا رايحه خوش خدمت چندان تمايلي به درج تصاوير احمدي نژاد در كنار مصاحبه خيال پردازانه خواننده ها و هنرپيشه هاي ي رنگ وارنگ آواي تات نداشته است). رايحه مهر در دوهفته اخير ضمن درج مطالب انتقاد آميز از سردبير آواي تات او را فردي بي ريشه و اصل و نسب معرفي كرده است گفتني است اميد مافي پس از واسطه كردن مادر خود براي تماس با رايحه اي ها و تعديل مواضع آنان،خود نيز با لحني آرام، پاره اي از خدمات گذشته اش به هواداران دولت را يادآور شده و تلويحا قول داده است كه ديگر به برخي مسايل نپردازد. ضمن انكه اين گلايه را كرده است كه چرا وقتي شيخ قدرت در قبال نوشته هاي انتقادي او حتي اعتراض يا شكايتي نكرده است نشريه حامي دولت او را با اين لحن از خود مي راند و به قول مافي نقره داغ مي كند! اسلامي از حاميان سر سخت آواي تات مي باشد و چندي پيش نيز اين نشريه ،لقب متفكر بزرگ شيعي را به شيخ تاروردي (اسلامي كنوني)كه سوابق مستند مخالفت وي با امام خميني در همين وبلاگ منتشرخواهد شد، داده است.
  5. آخرين خبر هم اينكه علي اكبر انصاري (پدر) و علي انصاري(پسر)از سرمايه داران بزرگ حامي احمدي نژاد كه در ازاي حمايت مالي از ستاد وي موفق به اخذ رانت مجوز تاسيس بانك تات(اشاره به قوم تات ساكن در تاكستان وبويين زهرا) شده است به زودي اولين شعبه اين بانك را در قزوين افتنتاح خواهد كرد.انصاري كه اصالتا بويين زهرايي است در صنعت موبايل و مبل (بازار بزرگ مبل ايران در يافت آباد تهران و بازار بزرگ موبايل )مشغول به فعاليت است و علي انصاري فرزند وي نيز جزو هيات مديره باشگاه استقلال است كه قبل از همكاري با دولت با افشاگري هاي روزنامه كيهان در مورد پرونده مالي و زمين خواري خود مجبورشد به صف حاميان دولت درآيد تااز اين طريق، كيهان نيز دست از افشاگري بردارد .چندي پيش روزنامه اعتماد شرح مفصلي از وي و چگونگي اخذ مدرك مهندسي! از جمهوري آذربايجان رابه چاپ رسانيد).انصاري هم اكنون رابطه نزديكي با محصولي، مشايي و ديگر فعالان حامي احمدي نژاد دارد كه از طريق اعطاي كمك هاي مالي هنگفت به اخذ مجوزهاي لازم در زمينه هاي مختلف نايل شده است.

۱۳۸۸ مهر ۹, پنجشنبه

یادت هست آقای عسگر اولادی اعتراف از سر فشار را

آنچه در ذیل این پست می بینید نامه ای است که جبیب ا... عسگر اولادی مسلمان در زمان اسارت در زندان شاه خطاب به نصیری رییس ساواک شاه نوشته است و از او تقاضای عفو ملوکانه و پوزش کرده است.
در این وبلاگ قصد ندارم با یادآوری این نامه قصد تخطئه یک زندانی سابق را که دستش از همه چیز کوتاه بوده است را بکنم اما در این روزهایی که آقای عسگر اولادی و امثال وی به عنوان حامیان احمدی نژاد بر صحت اعتراف اصلاح طلبان در دادگاه اصرار دارند این است که آقایان موتلفه و دیگر همفکران رییس دولت کودتا مطمین باشید تاریخ قضاوت خواهد کرد همچنانکه امروز آقای عسگر اولادی مخالفت با شاه را جزو سوابق روشن انقلابی خود می داند و آن تقاضای از سر فشار را راهکار انقلابی خود در آن دوران خفقان آور می داند مطمینا این اعترافات امروز اصلاح طلبان هم چیزی در زمره همان غلط کردن ها و پوزش خواهی هایی است که در زمان شاه از هراس شکنجه و امروز از هراس شکنجه آن هم از نوع کهریزکی اش وجود دارد و اگر امروز امثال عسگر اولادی این اعترافات را حقیقی می دانند لاجرم باید ان پوزش خواهی را هم حقیقی بدانند و قبول کنند که ان انقلابی گری اشتباه بوده است که درنامه خود به نصیری بدان اعتراف کرده است و اگر ان نامه پوزش خواهی به دلیل فشار و حبس ارزشی ندارد پس این اعترافات تحت فشار و شکنجه هم بی اثراست.

۱۳۸۸ شهریور ۳۱, سه‌شنبه

جواب آقاي كبود وند در اينكه چرا مردم آن شعارها را دادند!



















بسمه تعالی
حضرات فقهای محترم شورای نگهبان – دامت افاضاتهم

با سلام و آرزوی موفقیت برای شما و تمامی آنانی که قلبشان برای پیروی اسلام می‌تپد.گاهی دیده می‌شود که بعضی از آقایان محترم در مسائلی وارد می‌شوند که موجب وهن شورای نگهبان است. فقهای محترم باید توجه داشته باشند که نباید در مسائلی که مورد درگیری هست، وارد شوند. از باب مثال در شان شورای نگهبان و حتی خود حضرت آقای خزعلی نیست که به افراد مختلف تندی کند. اینکه دیگر روشن است که روی منبر و یا هر کجا حرام است به مسلمانی نسبت کمونیستی داد. بر فرض کخ ایشان بگوید من نسبت ندادم ولی این را که معترفند که گفته اند: می‌گویند آقای سلامتی کمونیست است. آیا این توهین و گناه بزرگ از شخصی که عضو شورای نگهبان است، آن هم به مسلمانی که نماینده مردم تهران است، شرعا چه صورتی دارد. مادامی که شما اینگونه عمل می‌کنید، باز هم توقع دارید جوانان انقلابی تند احترام شما را بگیرند.

آیا شخصی که می آید نزد فقهای شورای نگهبان و می گوید: اگر گناهی هم کرده‌ام توبه می‌کنم، راه درستی را رفته است یا کسی که روی منبر این توبه را به عنوان ضعف یک نماینده نقل می‌کند؟ بحث بر سر خوبی و بدی نمایندگان و سایر افراد نیست، بحث بر سر راه گناه و کج رفتن است. همه باید توجه کنیم که آلت دست بازیگران سیاسی نشویم. باید سعی شود آقایان به عنوان منبری پرخاشگری که تا این مرحله حاضر است پیش رود معرفی نشوند.

شما نگویید آنها به ما بد می گویند و ما با این صحبتها جواب آنها را می دهیم. آنها که به شما بد می‌گویند، پست مقدس شورای نگهبان را ندارند. شما در مکانی نشسته‌اید که باید خیلی از مسائل را با سکوت و وزانت خویش حل کنید. حواستان را جمع کنید که نکند یکمرتبه متوجه شوید که انجمن حجتیه‌ایها همه چیزتان را نابود کرده‌اند. من به شما آقایان علاقه مندم ولی لازم می‌دانم گاهی که مسئله ای را می بینم تذکر دهم . والسلام علیکم و رحمه الله وبرکاته .

روح الله الموسوی الخمینی
( صحیفه امام، بخش ضمیمه ، ص 579)

آقاي كبود وند همسر دختر شهيد! و عضو شوراي شهر با آوردن بخش گزينشي از فرمايشات امام خميني سعي كرده است كه آن فضاحت روز قدس براي هواداران احمدي نژاد را يك جوري ربط بدهد به شعار «مرگ بر روسيه »ملتي كه تا ديروز امت هميشه در صحنه بودند كه البته طعم و شهد شيرين صندلي شوراي شهر باعث شده ايشان كه زمان امام ، طفلي بيش نبودند، الان يادشان نيايد كه اتفاقان شعار ملت در روز قدس و ايران و من جمله فرياد:«جنتي.. تو...ملتي»جزو همان شعارهايي بود كه امام بر اساس روشن ضميري مورد اشاره آقاي كبودند پيشبيني مي كردند و گفته بودند كه حضرات شوراي نگهبان حواستان باشد يه وقتي نيايد كه اين ملت شمار ا بنوازنند،مي گيد نه بخوانيد نامه امام را به شوراي نگهبان وقتي كه به سلامتي تهمت كمونيست بودن مي زدندو مي خواستند رد صلاحيتش بكنند منتها يادتان باشد اگر آقاي كبودوند نقل قول صرف مي كنند ما دستخط را هم مي زنيم كه مو لاي درزش نرود و همه بفهمند شعار هاي روز قدس را آن پير روشن ضمير پيش بيني كرده بود منتها عده اي خودشانر ا به به آن را ه مي زنند و آن قسمتي را مي آورند كه صندلي شورا را برايشان تضمين كند و يكبار هم از خودشان نمي پرسند به جز اين جور مغالطه ها با راي ملت قزوين چه كرده اند و چه كار مفيدي در آن شورا انجام داده اند.

































۱۳۸۸ شهریور ۱۹, پنجشنبه

نیمه پنهان شخصیت های سیاسی استان این بار با اسناد و مدارک متقن

وبلاگی که روی پنهان چهره های مجهول الحال استان را با سند و مدرک و تصویر به مردم شریف و شهید پرور استان قزوین نشان دهد، از جمله ضرورت هایی بوده که فضای وبلاگستان قزوین از آن محروم بوده است به سخن دیگر تاریخ کوتاه وبلاگنویسی سیاسی و. اجتماعی در استان قزوین اکنده از وبلاگ های اصلاح طلبان یا اصولگرایانی است که بی آنکه سند و مدرکی را ارایه دهند، فلان شخصیت سیاسی استان را با صفتی حمیده یا رذیله همراه کرده اند حال آنکه تا قبل از وبلاگ «حرف های درگوشی » استان قزوین از وبلاگی که با سند های و تصاویر غیر قابل انکار -به قول روزنامه وزین کیهان - نیمه پنهان چهره های سیاس استان را نشان دهد، وجود نداشته است .

حرف های درگوشی وبلاگی است که بنا دارد با بدعتی مبارک و با اسناد و مدارک متقنی که در اختیار دارد ،مردم استان را با حقایقی که تاکنون از انها پنهان داشته شده است؛ آشنا کند، حقایقی مثل اینکه آقای الفت در مدت تصدی سمت وسوسه انگیز خود در ، در چه نقاطی از استان املاک و مستغلاتی به هم زده است و اقای تاریوردی یا حق وردی موسوم به«اسلامی» با تصویر آیت ا... خمینی در مسجد بهبهانی نجف چه کرده است؟و سید حمید روحانی رییس سابق مرکز انقلاب اسلامی از ان حادثه و چگونگی نفوذ این عنصر ضد انقلاب در سپاه خوزستان چه گفته و نوشته است؟!

سردار آبنوش و جباری چه کسانی هستند یا انکه صدای ضبط شده برخی دیگر از شخصیت های استان در محافل خصوصی حاوی چه نکات مشمئز کننده ای است؟ اعضای شورای شهر در پیداو پنهان دست به چه اقداماتی زده اند و نمایندگان استان از این حیث چه وضعیتی دارند؟ بر سر صنایع استان قزوین چه آمده است و کارگران قربانی کدام بده بستان های اقتصادی شده اند؟در تابان،حدیث و ولایت چه می گذرد و چه کسانی بر استانداری سیطره ای اختاپوسی یافته اند؟(خلاصه آنکه مطالبی که در این وبلاگ خواهد امد نه از جنس بللوف های وبلاگی که مطالبی تکان دهنده با ضمایم و اسناد و تصاویر و مواردی فیلم و صوت خواهد بود).

بنابر این از همین جا خوانندگان را دعوت می کنیم که در شماره آتی این وبلاگ اسناد و مدارک مربوط به دوران خمینی ستیزی علی اسلامی امام جمعه ولایی کنونی! و ضد انقلاب سابق را در همین وبلاگ بخوانید اما قبل از ان بد نیست یادآوری کنیم که سفر چند روز پیش مهدی کروبی به قزوین و شرکت در مراسم افطاری قوامی و البته غیبت حاج داوود محمدی- اصلاح طلب سابق و توبه کرده کنونی- که باوجود دو دوره حمایت حزب اعتماد ملی به دلیل قول هایی که به حامیان احمدی نژاد داده است، متعهد به عدم حضور در مراسم های ضاله ای چون مراسم مهدی کروبی و وقوامی شده است، خود دلیل محکمی بر درستی خبر وتحلیلی است که هفته گذشته در مورد جلسات مخفی داوود محمدی با سران اصولگرای استان نوشتیم . جلساتی که طبق آن، داوود محمدی متعهد شده است که برای جلب نظر رایحه خوش خدمت- به عنوان اصلی ترین مخالف پذیرفته شدن توبه نامه داوود محمدی- به سلسله اقداماتی نظیر دوری گزیدن از اصلاح طلبان ادامه دهد.

۱۳۸۸ شهریور ۱۰, سه‌شنبه

بازي از پيش باخته حاج داوود محمدي

اگر قرار باشد در صحنه سياسي حداقل يك دهه گذشته استان قزوين، كسي را به عنوان «بازنده بزرگ» معرفي كنيم، اين شخص بي هيچ شك و ترديدي «داوود محمدي» است. قاضي دادگاه و رييس هيات پينگ پنگ استان و يك دو جين سمتي كه هيچ كدام وقتي كه حاج داوود خواست تن به آب سرد سياست بزند به ياري اش نشتافتند چرا كه -براي نمونه - از ياد نبرده ايم آن زمان كه با تكيه بر سوابق قضايي، اميد به همراهي ياران اين عرصه داشت ، جمال كريمي راد كه به حكم همكاري مي بايست هواي او را مي داشت، نامه اي به شوراي نگهبان داد كه يك سره اتهام اخلاقي نسبت به داوود محمدي ومقدمه ناكامي او در آن انتخابات بود.
(همين نامه بود كه كريمي راد ارسال مدارك و اسناد پيوست آنرا به زماني ديگر موكول كرد، اما ظاهرا چيزي در ميان نبود و تا وفات كريمي راد ارسال نشد اما همين قدر كافي بود تا داوود محمدي با تصميم ديگر شوراي نگهبان در مورد ابطال انتخابات يكسره اميد به راهيابي به مجلس را در آن دوره از ياد ببرد).
آنچه داوود محمدي را در انتخابات مجلس هفتم به بن بست كشانيد اگرچه در ظاهرابطال انتخابات و نامه كذايي كريمي راد بود اما بيش از هرچيز ديگري، برچسب «اصلاح طلبي»اي بود كه داوود محمدي با خود داشت. اين برچسب البته بيش از آنكه ناشي از مرام و اعتقاد داوود محمدي باشد از آن رو بود كه به زعم وي اين چنين برچسبي در آن دوره خريدار داشت، غافل از آنكه صرف واژه اصلاح طلبي همچون ريسمان سياه و سفيد كافي بود تا شوراي نگهبان گزيده شده در مجلس ششم را به صرافت ممانعت از ورود امثال داوود محمدي بياندازد.
از اين مرحله به بعد، محمدي؛ دست به تحليل بسيار ساده اي زد كه به ديدگاه منفعلانه سياسي او مي خورد زيرا بر اساس راهبردي كه وي براي نشستن بر صندلي مجلس در ذهن دارد؛ آنچه ديدگاه سياسي وي را در هر دوره از انتخابات مجلس مشخص مي كند، نه ديدگاه برآمده از تحليل سياسي و اعتقادي كه روي آوردن به مرامي است كه از نظر حاكميت و شوراي نگهبان؛ مجوز ورود به مجلس را دارد.
اين چنين روشي شايد براي فضاي سياسي جامعه استبداد زده ايراني چندان نامتعارف نباشد اما اشكال كار اينجاست كه داوود محمدي همواره در تشخيص ذائقه مردم ، ارباب قدرت و شوراي نگهبان دير عمل كرده است چنانكه در زماني با برچسب اصلاح طلبي پا به عرصه انتخابات مجلس هفتم گذاشت كه دير شده بود و اين اقدام جز آن بهتان نارواي اخلاقي نتيجه ديگري نداشت و زماني با فركانس هاي محتاط محافظه كارانه پا به انتخابات مجلس هشتم گذاشت كه حاكميت به هيچ وجه نمي پسنديد كه افرادي همچون ابوترابي را وجه المصالحه روزه شك داري چون داوود محمدي با آن طبع دمدمي كند .
شايد اين تصور پيش آيد كه نوار تحليل هاي اشتباه سياسي داوود محمدي اكنون قطع شده است اما اين چنين نيست . داوود محمدي كه پس از ناكامي در تشخيص كفه قدرت گاهي به چپ و گاهي به راست مي چرخيد پس از انتخابات مجلس هشتم سعي كرد كه دستي بر «ساق يار» اصلاح طلب و چشمي به «پيمانه حريف» اصولگرا داشته باشد بنابراين پس از انتخابات در حالي كه سعي مي كرد خود را به عنوان هوادار حزب اعتماد ملي نشان دهد، رابطه مستحكم و البته پنهاني خود را با جريان تندروي راست حفظ كرد؛ چنانكه هم او بود كه شيخ مهدي كروبي را در سفر انتخاباتي به استان قزوين به ديدار صفر علي تاروردي موسوم به اسلامي برد، مردي كه خصومت پنهان و پيداي او با جريان اصلاح طلبي و خط امام نه تنها در دروان پيش از انقلاب و روزگار معاصر كه حتي به تقل قولي كه چندي پيش به شكل هتاكانه اي نسبت به افشاگري هاي كروبي ابراز شد، ختم نمي شود.
پس از فرجام ناگوارانتخابات اخير و سيل تهمت ها به مهدي كروبي، داوود محمدي كه آينده خود و تحليل ناقص خويش را بارديگربلاي جان خود ديد اين بار نيز به صرافت افتاد كه اميد هاي آينده خود را به شيوه هاي ديگري بيازمايد و همين امر نيز باعث شد كه هم تن به مصاحبه با سيماي قزوين بدهد و با يادآوري ابطال انتخابات خود توسط شوراي نگهبان تمكين به راي اين شورا را به جنبش سبز و شيخ مهدي كروبي يادآور شود و هم اميد هاي آتي شوراي نگهبان را به خويش پيوند بزند اما اين دو كار پايان راهبرد سياسي حاج داوود نبوده است و اخيرا اتفاق ديگري رخ داده است كه بيش از گذشته نشان از تداوم روش هاي اشتباه وي در عرصه سياست مي دهد.
داوود محمدي كه عدم وجود اعتماد به نفس سياسي مانع از اعلام صريح «توبه »از جريان اصلاح طلبي و بالاخص شيخ مهدي كروبي و حزب اعتماد ملي شده است اين روزها به همراه احد چگيني و ميانجي گري شيخ اسلامي و طي ديدارهاي پنهاني با برخي چهره هاي جريان راست در استان، اميد آن دارد كه توبه وي پذيرفته شود و جلب نظر مثبت جريان راست و اصولگرا راه را براي ورود وي به امجلس نهم باز كند.
ديدارهايي كه داوود محمدي در اين راستا داشته است اگرچه غالبا به جاي مذاكره با درخواست يك طرفه او از جناح راست استان به پايان رسيده اما بسيار بعيد است كه بتواند طلسم ناكامي هاي پيشين داوود محمدي را بشكند چرا كه طيف تندروي رايحه خوش خدمت با درك ديدگاه هاي «ابن الوقتي» اين نامزد هميشه بازنده، از جمله مخالفان جدي پذيرش توبه داوود محمدي است و چنانكه از ظاهر امر بر مي آي؛ داوود محمدي براي اثبات بريدن از حزب اعتماد ملي و پذيرش توبه سياسي خويش، راه درازي در پيش خواهد داشت، علاوه بر آنكه نيازمند توجيه مناسبي براي خود و همراهاني است كه تا ديروز خود را منتسب به جريان اصلاح طلبي استان مي دانستند.

۱۳۸۸ شهریور ۷, شنبه

از پيشنهادها تا ازدواج هاي سياسي استان

محمد باقر الفت چهره اين هفته حرف هاي درگوشي!


امروز را با چند خبر شروع مي كنيم :

1- خبر اول: پيشنهادهاي اسلامي

اينكه هفته گذشته حجت الاسلام اسلامي *عضو خبرگان رهبري از استان قزوين و امام جمعه تاكستان كه از جمله حاميان سرسخت احمدي نژاد هم هست ديداري با احمدي نژاد داشته است و در اين ديدار از ايشان خواسته است كه هرچه زودتر نسبت به تغيير دادن استاندار موجود كه به زعم ايشان چندان با دولت همراه نيست اقدامي صورت دهند.اسلامي البته به اين درخواست خود اكتفا نكرده و وقتي رييس جمهور از ايشان مي پرسد:« شما نظرتان به چه كساني است» بلافاصله اقدام به معرفي دو تن مي كند اول: محمد دوست ** دوم : سردار جباري و سوم:محمد باقر الفت***

* صفرعلي تاروردي كه اكنون به حاج آقا اسلامي مشهور شده است از روحانيوني بود كه پيش از انقلاب جزو مخالفان سرسخت آيت ا... خميني و هوادارانش محسوب مي شد . نامبرده كه اسناد مر بوط به اهانت وي به تصوير آيت ا... خميني در نجف به نقل از آقايان دعاگو و سيد حميد روحاني در مركزاسناد انقلاب اسلامي موجود است و در شماره هاي آتي در همين وبلاگ درج خواهد شد پس از انقلاب مدتي متواري بود تا اينكه با سفر به يكي از شهرستان هاي دور از قزوين و ورود به عقيدتي سياسي يكي از مراكز سپاه به تدريج ارتقاي رتبه يافت و با تغير نام خود به اسلامي مجددا به قزوين بازگشت. تاروردي كه هنوز هم روحانيون قزويني او را به نام قديمي وي مي شناسند اكنون از حاميان سر سخت احمد ي نژاد است و از سوي اميد مافي گرداننده نشريه موسوم به آواي تات ملقب به لقب آيت ا... گرديده و خاطراتي از مبارزات ضد شاهنشاهي وي نيز در اين نشريه درج گرديده است!


**محمد دوست از افراد غير بومي هوادار رييس جمهور است كه البته از اعضاي رايحه خوش خدمت.محمد دوست كه در انتخابات پيشين مجلس مد نظر رايحه اي ها بود با امكانات دولتي و يك دو جين خبرنگار خارجي كه از سوي ارشاد تنها ملزم به پوشش كارهاي انتخاباتي او بودند به قزوين آمد كه البته هم راي نياورد و هم راست قزوين منجمله نيكويه را از رايحه اي ها دلخور كرد چون مي ديدند كه آن بالا تصميم هاي ديگري گرفته شده و نيروهاي بومي هيچ جايگاهي در محاسبات و معادلات حزبي مقامات مافوق ندارند.


*** محمد باقر الفت هم دادستان قزوين است.مردي زيرك و باهوش كه به لطف شبكه به هم پيچيده اي از مسوولان ، رسانه ها و ديگر افراد ذينفوذ در اين چند سالي كه از تهران به قزوين آمده است موفق به تاسيس يك قدرت در سايه همراه با املاك و مستقلات فراوان شده است. الفت كه به هنگام ورود به قزوين يك فارغ التحصيل ساده حقوق بيشتر نبود اكنون اميد فراواني به توسعه نفوذ خود دوخته است و برگزاري دادگاه موسوم به پرونده اغتشاشات پس از انتخابات قزوين فرصت مناسبي براي اثبات وفاداري و قاطعيت به وي مي بخشد .


2-خبر دوم: اميدهاي بر باد رفته الفت

محمد باقر الفت ، دادستان قزوين هفته گذشته با اعلام خبر امكان قريب الوقوع انتصاب وي به سمت دادستان كل تهران و جايگزيني سعيد مرتضوي،موجي از شادي را در ميان همپيمانان سياسي خود ايجاد كرده بود سرانجام با شنيدن خبر انتصاب عباس جعفري به اين سمت، دست از اميد شست. گفتني است الفت بارها و بارها در محافل مختلف خود را به عنوان گزينه تقريبا قطعي اين انتصاب معرفي كرده بود.

3-خبر سوم:ازدواج سياسي

3- هفته گذشته استان قزوين شاهد يك ازدواج كاملن سياسي بود ازدواج پسر سردار آبنوش با دختر صفر علي تاروردي مشهور به حاج آقا اسلامي و سياسي ناميدن اين ازدواج از آن جهت است كه اسلامي كه قبلن هم درانتخابات از همراهي سپاه برخوردار بود با اين ازدواج هم براي خود و هم براي سردار آبنوش انگيزه هاي بيشتري را براي حفظ منافع مشترك ايجاد كرده است.